Sider

fredag den 25. februar 2011

Overarbejde, plukveer og lugten af gylle...

Ja sådan ca. kan min uge beskrives... Overarbejde, der resulterede i de første rigtige plukveer, som varede hele eftermiddagen og aftenen og først forsvandt da jeg kom under dynen og kunne sove det væk...

Og så har bonden kørt gylle ud i denne uge. I den forbindelse vil jeg gerne stemme for, at man kun kører gylle ud om vinteren - det er så meget mere næsevenligt end på en varm sommerdag....

Sørger for at aflaste hver dag i lænestolen, lige efter arbejde med hækling og Landsbyhospitalet :o)
Hækler svampe - mest fordi de er nemme at gå til og så fordi jeg håber at få brugt dem til noget.
I første omgang, vil jeg gerne have en god bunke til at binde på gaver og lign. som pynt.


Opskriften  findes lige her fra den dygtige Tusindfryd


Og så lykkedes det mig også, at færdiggøre min elefant i denne uge, langt om længe. Sønnen var dog ikke sen til at forklare mig, at en elefant ikke har en lang hale eller museører...
Nu må vi se om lillebror kan lide den, når han kommer ud til sommer :o)
Endte forresten med at sy øjnene med sort garn.

mandag den 21. februar 2011

Projekter

Her er lidt af de seneste mdrs. projekter, som har været lidt påvirket af, at jeg har været lidt energiforladt og travlt optaget af både graviditet og arbejde :)
Prøvede at designe min egen sut, men endte med en lidt anderledes grøn svamp, haha
Har fundet en opskrift på nettet istedet, så vi kan pynte dåbsbordet med små hæklede sutter til den tid.
Cupcake til mormor fra nissen
Diverse fra nissen, inde i pakken er en rød fluesvamp
det hele bragte vist lykke :o)

Denne elefant har været undervejs, siden den positive test, men i opskriften er øjnene af plastik og det er jeg ikke så vild med, når det er til min baby, så jeg overvejer stadig, hvad jeg så skal gøre. Hækle/sy nogle? Regner med at få lidt inspiration rundt omkring på nettet :)

Elefantopskriften findes lige her
Juletingene er opskrifter fra diverse blade
og cupcaken er fra nettet, skal bare lige finde linket igen :)
Gad vide hvordan man laver de der smarte link, så man ikke behøver glo på hele adressen??
 Det må undersøges...
EDIT:   Og så fandt jeg ud af det.... Weeeee, det ser meget bedre ud :)

Vil du lære det? Så kig lige her

søndag den 20. februar 2011

Weekend

Og så blev det endelig weekend - og så var den slut.

Kærestemanden havde fri hele ugen, så han fik styr på nullermænd og rod fredag, mens jeg var på arbejde og det betød en hel weekend uden rengøring :o) Hvilket bestemt ikke er tosset, når man er helt kvast.... trætheden er ikke så markant mere, men kroppen er under konstant pres fra lillebror og maven lynvokser i øjeblikket, så jeg nærmest ikke kan være i min egen krop.
Synes også jeg er ALT for stor i forhold til, at jeg kun er i 22. uge nu...
I dag er der præcis 2 mdr. til sidste arbejdsdag og en forhåbentlig dejlig barsel, men døjer allerede nu med smerter i halebenet og foran, hvilket ikke bliver bedre af at sidde på et kontor 6 timer hver dag. Det er direkte smertefuldt, at sætte sig ind i bilen, når arbejdsdagen er slut.. Så er 2 mdr. ALT for lang tid endnu... og der er ingen kære mor på arbejdet.... Er du der, så arbejder du maks.

Har nået at vaske et par maskinfulde tøj og rydde lidt op og har hjulpet mormor med hendes computer, men derudover er det ikke blevet til alt det jeg gerne ville... Har et par hækleprojekter, der ligger i kurven, lidt maleri med sønnen og alt det andet kreative jeg så gerne vil.... men kan ikke engang sidde foran computeren mere end 1 time, før smerterne er for slemme... suk...
Man føler sig lidt utilstrækkelig... og kan slet ikke overskue at passe sit arbejde også...

Sikke et kedeligt og nedslående indlæg denne søndag... Men nu er det skrevet og måske får jeg snart taget mig sammen til at vise, hvad jeg trods alt har fået lavet de sidste par mdr. lidt senere :O)
Nu vil jeg ind og sidde i lænestolen på husets største og blødeste pude..... Det trænger numsen til ;o)

Lørdag skulle også tilbringes med Barnaby og papir og blyant i den bløde lænestol, men det eneste der blev rørt på billedet var kaffen.... Hvor er energien??

onsdag den 16. februar 2011

180° til lykken

Man kan gå og have de bedste intentioner om at blogge og for en begynder syntes jeg faktisk det gik ret godt - jeg fik nemlig blogget regelmæssigt, på trods af træthed og arbejde og andre forstyrrende objekter i mit liv :)

Det er nu 4 mdr. siden af jeg sidst lavede et indlæg og det var jo slet ikke meningen, at det skulle gå helt i stå......

Meeeen der er en ganske god og ikke mindst fantastisk grund.

Et par dage efter sidste indlæg opdagede jeg, at jeg var GRAVID!?!?!? Mig? gravid igen??? Efter 4 års kamp, tuderi, håbløshed, smerte, mere tuderi og sorg, sorg, sorg, så er det rent faktisk lykkedes os, at lave en lille baby, helt uden hormoner og indsprøjtninger og skanninger og alt det opslidende, som vi var igennem flere gange uden resultat.

Selvfølgelig er det ikke derfor, at jeg ikke skrev flere indlæg, men 14 dage efter den positive test ramte kvalmen mig - lige midt i den kommende storebrors 7 års fødselsdag med 7 vilde drengekammerater på besøg... SLAM sagde det bare og efterfølgende endte det med 4 ugers sygemelding, hvor jeg bare lå herhjemme og led.

Samtidig turde jeg ikke offentliggøre det nogle steder, ikke engang her, selvom jeg er ret sikker på, at ingen læser med endnu.

Tiden er gået med nervepirrende ting, som :

*Tryghedsskanning i uge 7, som sørme viste at der var gevinst :O)
*Nakkefoldsskanning, som gav et flot tal 5572!!!
*Kønsskanning, som fortalte os og storebror, at der ligger en bitte lillebror derinde
*MD-skanning, som fremviste os en sund og dejlig lillebror, der vokser som han skal og nu endelig er begyndt at sparke til sin mor og gøre opmærksom på sig selv :)

Alle er glade, ikke mindst den kommende storebror.. Det er helt klart mere hans baby end det er vores :)


Så nu er bloggen åben igen.... og jeg håber det går bedre med at skrive regelmæssigt.

Min store plan er jo, at når jeg om 2 mdr. går på barsel (JUBIIII) så kan jeg blive blog-mor med meget mere tid ;) Husker i hvert fald min sidste barsel, som nærmest foregik foran computeren hver aften/nat... Men det er jo også små 7 år siden, så vi må se, hvor meget lillebror lader mig sidde her. Men han er jo barn af computer-forældre, så det kommer vel ind med modermælken ;o)

Related Posts with Thumbnails