Sider

fredag den 11. maj 2012

Så så man lige mig...... eller ikke...

Det er helt utroligt, at der nu næsten er gået et år siden jeg fik lillebror - faktisk er der gået et år siden jeg gik på barsel og egentlig er den slut, jeg kører bare på lidt ekstra ferie inden hverdagen atter banker mig oveni hovedet... suk...

Og sikke meget bloggeri jeg har præsteret i det år.... helt ærligt, kan virkelig ikke huske at storebroren tog så meget af min tid dengang.. men lillebror kræver sine omgivelser ;)
Gætter dog på at min PCOS også må tage en del af skylden for min umenneskelige træthed, som gør at jeg er nødt til at sove hver formiddag, mens lillebror sover - istedet for at rydde op, slappe af på computeren eller noget som helst andet.  Tiden er simpelthen fløjet afsted og i næste måned skal vi fejre lillebror 1. fødselsdag :O)

Lidt krea har jeg dog fået lavet... primært hækling, når chancen har været der.. en del gaveting, som jeg konsekvent glemmer at tage billeder af... tsk tsk... må snige mig til det hos modtageren, som er min mor det meste af tiden...

Kæresten fik dog en fin Yoda i fødselsdagsgave og den bragte vist glæde :)


Opskriften fandt jeg her

Man tror man har alverdens tid i et års barsel og så har jeg ikke nået en dyt - i hvertfald ikke alt det der stod på den indre liste inde i hovedet... så det ender nok som weekendprojekter, når jeg har vænnet mig til at arbejde igen... haha... suk..
Jeg har dog nået at ligge på gulvet og lege og putte med min skønne søn, som udvikler sig med lynfart og haft gode lange snakke med den stolte storebror, som er ved at være en stor klog præteenager ;)  og så kan man da ikke klage vel??

Det er også blevet til et pandebånd til min moster, som her vises frem af lillebror :)
 lavet efter denne opskrift

Blomsterne er købt færdige i Netto, da jeg løb tør for tid...
Nu har jeg et helt glas stående med hæklede blomster til en anden god gang :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails