Sider

mandag den 13. september 2010

At hækle er at leve!! eller hva ;o)

Jeg har altid elsket at være kreativ, men det har været med blyant og papir og uden at være særlig god til det, har mit hjerte banket lidt ekstra hurtigt, når jeg blev præsenteret for nyt papir eller lækre farver og så videre.... Jeg har det efter min far, som i sine unge dage også kunne sidde hele natten og tegne :o)

Min mormor var fantastisk til at hækle, strikke og sy, altså hvad hun ikke producerede til os unger og vores dukker, jamen helt ærligt :) Og vi elskede det. Ingen der var flove over hjemmestrik hos os!!

Også min mor er kanonstærk på de områder og har båret mig igennem min barndom og min søns barndom med disse talenter, da jeg - sad too say - INGEN som helst talenter havde i de ting... Jo jeg prøvede mig frem med strikkepindene, men lærte aldrig andet end at strikke ret (tror jeg det hedder...........) Desuden strikkede jeg så stramt, at pindene næsten knækkede.

Altså afskrev jeg hurtigt de forsøg som håbløse og bestilte diverse hjemmelavede produkter hos min moar istedet.

Men se så her, hvad der skete.... I mit 29'ende år har jeg lært at hækle!!

Bevares, det er med små skridt, men kan hele tiden se fremskridt og hvis jeg selv er lidt stolt, ja så er det intet i forhold til min mor, som sikkert havde afskrevet mig for længst, hehe..

En stor tegner eller maler bliver jeg nok aldrig, men måske en anstændig hækler??

Hovedsagen er, at det er skønt at sidde med noget der rent faktisk lykkes for mig og det er bare så hyggeligt :o)
Selvom kæresten synes det er ret så bedstemoragtigt, haha


Dette er et ret dårligt billede af et af de seneste kreationer. Fandt de søde bogmærker her på nettet og når jeg en dag lærer at linke, så linker jeg selvfølgelig til opskriften og de andre skønne bogmærker der er blevet lavet derude i blogland :o) Har lavet et bogmærke mere, men fik foræret dem til min stolte mor, inden jeg fik taget billede af dem begge ;o)


Var det lidt bedre?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails