Sider

fredag den 20. maj 2011

Opdatering

Ja nu må det altså være på tide, at lave en lille opdatering fra april og maj indtil videre.

Påsken var jo nærmest perfekt, med sol og sommer og ren hygge.

Mmmm det store hit er en masse frisk frugt og så is og flødeskum til... mums

Det blev både til lidt hjemmelavet påskepynt, som blev klippet, limet og lamineret. Tak til Sidsel som er så sød, at lade os andre snuppe et par ark, som er lige til at printe og gå i gang med :)
Og tak til Kreative omgivelser for spejlæg og høns. Hun har desuden også en masse andre gratis mønstre, som er lige til at downloade og printe ud.. LOVE IT :)Det blev også til lidt hæklede æg, opskriften er fra Karen Klarbæk
Jeg nåede dog kun 2 stk, men opskriften er gemt til næste år og en dag lærer jeg vel, at begynde FØR tingene skal bruges ;-) Især påsken er jo hurtig overstået og så hurtig er jeg endnu ikke med hæklenålen.
I maj måned fik vi fine gæster :)

LilleFidusen kom med hjem fra 0. klasse igen og så blev jeg jo nødt til at hækle en lille ven til ham, så han ikke ville være ensom, når han ikke var med nogle børn hjemme på besøg :) Det blev så til MiniFidusen, som han så fint sidder med på billedet :)

Der udover fik vi besøg af en nu permanent beboer, som vi længe har ventet og glædet os til at møde, nemlig vores lille undulatunge Pipsi :)


Smuk, sød og MEGET fræk 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails